Top

Klantervaringen

FullFullFullFullFull
(4.8 / 93 Reviews)
0,00

Natuurlijk zijn wij razend benieuwd naar jouw mening over onze service en onze producten! 
We zouden het dan ook super leuk vinden als je een reactie wil achterlaten op deze pagina. Je mening over een specifiek product, mag je bij het product in kwestie achterlaten.


Reviews (93)
FullFullFullFullFull (4.8 / 93 Reviews)

Sonia Van de Velde (05-07-2016) FullFullFullFullFull Eerst en vooral, hartelijk dank voor de persoonlijke touch van jullie handgeschreven kaartje, dat vond ik super lief!! Mijn verjaardagsbarbecue was zeer geslaagd en het BBQ pakketje was héél lekker, vooral die braadworsten en chipolata's! Dit is zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar! Ik wens jullie nog héél veel succes toe! Warme groetjes, Sonia x

Desiree van Laarhoven (03-07-2016) FullFullFullFullFull Top! Service, mailcontact, verpakking, levering... alles erg professioneel en super vriendelijk! Mijn dank en tot de volgende keer!

Lotte Roskams (07-06-2016) FullFullFullFullFull *Lekkere producten!
*Zeer goede service
*Levering correct!
*Je bent hier geen nummer maar een persoon ( persoonlijk bedankbrief in pakket).

Linda Wellekens (06-06-2016) FullFullFullFullFull Wij nemen, sinds een paar weken, de zelfgemaakte rijstepap af van deze webshop. Wij zijn bijzonder enthousiast over dit product : smeuïg, rijk aan ingrediënten, perfect gezoet, enfin: overheerlijk en perfect gezond, een echte aanrader. Wij zijn ook erg blij met de hartelijke Elke en Stijn, hun fijn aanvoelen, correcte en vlotte communicatie en perfecte service. Allemaal kopen bij deze mensen !

Angeline Delaby (11-05-2016) FullFullFullFullFull Onlangs een bestelling gedaan voor mezelf en mijn nicht.
Ik ben 1 jaar geleden te weten gekomen dat ik glutenintolerant ben en daardoor ook minder melk/lactose verdraag. Mijn nicht weet sinds 1 maand dat ze koemelk- en caseinallergie heeft. Ook door het opzoeken op jullie site terecht gekomen en zo een bestelling gedaan voor veganistische kaas. De 'gruyere' kaas was lekker bij de ovenschotel. De sneedjes kaas vind ik minder lekker maar smaakt verschilt natuurlijk. En niet vergeten, de service is top! Dank u wel!

Erik De Groef (27-04-2016) FullFullFullFullFull Onverwacht vlotte gekoelde levering en vriendelijke persoonlijke dienstverlening. Als alle webwinkels zo waren... dan ging de lokale middenstand helemaal naar de knoppen.

catherine (20-04-2016) FullFullFullFullFull Had een kennismakingspakket besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Bij gevolg stond die doos nog wel 3 dagen ongeopend in huis tot de verjaardagsdag. De verrassing was groot toen we zagen dat het pakket gekoelde producten bevatte die dankzij de koeltas en koelelement nog steeds ok bleken. Een gevarieerd assortiment!

Renilde Abrahams (06-04-2016) FullFullFullFullFull Ik heb een Koemelkeiwitallergie en mag dus geen melk of melkproducten. Tevens ben ik ook allergisch voor alle vissoorten. Via het programma "liefde voor muziek" waar Ian Thomas meedeed kwam ik te weten dat hij veganist is en dat er plantaardige kaas bestond. Ik ben op internet gaan surfen en kwam al snel op deze site. Omdat ik nog nooit over veganisme gehoord had, heb ik van Stijn en Elke meer uitleg gekregen en heb ik al direct een aantal zaken geprobeerd. Ik ben zeer tevreden en kan met een gerust hart weer chocolade eten of koeken, weliswaar zonder melk. Een echte aanrader!

L. R. (01-04-2016) FullFullFullFullFull De Paas-chocola is intussen helaas alweer op , maar oooooooh wat WAS-ie lekker. Jullie webshop had het beste Paas-assortiment vond ik en mijn eerste bestelling was een zeer goede ervaring. Er zat een wachttijd op de Paas-chocola wegens voorbestellen, maar dit stond allemaal duidelijk aangekondigd en ik werd keurig per mail op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Na verzending werd het pakketje de volgende dag al bij mij in Nederland bezorgd... Super !! En bedankt voor het leuke kaartje bij de bestelling :-)

kirsten de cnijf (26-03-2016) FullFullFullFullFull zeer tevreden over de klantenservice en levering!

Tamara Deferme (25-03-2016) FullFullFullFullFull Super goede service, heel vriendelijke mensen en super lekkere producten! Met af en toe zelfs iets extra in je besteling ! Ik raad iedereen aan om hier te bestellen !

Bianca Braekers (14-03-2016) FullFullFullFullFull Ik zit zowat tussen veggie en vegan. Sinds ik deze producten heb leren kennen is dit dan ook veel eenvoudiger. De kazen zijn super, en de koekjes ook! Ik ben nog volop aan't experimenteren :-)

Roos (14-03-2016) FullFullFullFullFull De kaas was super lekker ik zal zeker no g gebruik maken om bestellingen te doen ook correcte afhandeling

Eva (07-03-2016) FullFullFullFullFull Had een kennismakingspakket en wat extra producten voor een specifiek recept besteld. Had de producten redelijk snel in huis en prettig verrast met de inhoud, de kwaliteit (van zowel producten als verpakking) en het lieve kaartje met persoonlijk bericht. Echt super. De producten ben ik erg blij mee om nieuwe manieren van eten te ontdekken! Fijn dat jullie er zijn :)

Samantha (05-03-2016) FullFullFullFullFull Persoonlijke en snelle service, heel lekkere producten en als kers op de taart een handgeschreven bedankbriefje... Wij zijn fan!

Liesbet (04-03-2016) FullFullFullFullFull Blij dat ik via facebook per ongeluk op een reclame duwde die ze voor mij geselecteerd hadden en zo bij jullie site terechtkwam ! ... Jullie reageren snel, geven duidelijke informatie tot alles ok is en durven persoonlijk en welgemeend vriendelijk reageren, zowel voor een levering als bij om het eender welke andere vraag via mail. Dat is prettig om te ervaren.

Esther (19-02-2016) FullFullFullFullFull Ik ben vegitarisch en zocht al lang vegan kaas en melk.ik probeer veganist te worden en deze webwinkel maakt dat mogelijk.ben heel tevreden over producten,levering,en klant vriendelijkheid.

Beniamin Arba (09-01-2016) FullFullFullFullFull Klantendienst is super snel en heel vriendelijk en het productaanbod is uitgebreid en kwalitatief!

Jitse Verlooy (19-12-2015) FullFullFullFullFull Ik ben zeer tevreden over de producten die ik besteld heb! De vegan kaas is super lekker en ik ben ook grote fan van de Raw Bite repen! Ik ben zeker vast klant ;-)

Christelle Hebberecht (16-12-2015) FullFullFullFullFull van harte bedankt Stijn en Elke want jullie hebben een kleine jongen zeer gelukkig gemaakt. Met de sintfiguren was onze 5jarige kleinzoon in de wolken omdat de sint rekening had gehouden met zijn koemelkallergie. Dus we kijken er al naar uit wat de paashaas in petto heeft. trouwens de service was dik in orde en mijn dochter en schoonzoon die trouwens vegetarier is zijn ook verkocht.

yannick (12-12-2015) FullFullFullFullFull zeer te vreden bet de bestelling supper
:)

Inge Matthijsen en Chantal Stoop (12-12-2015) FullFullFullFullFull Beste Stijn en Elke,
als je de doos van je bestelling opent en daar zit een handgeschreven briefje in, daar word je meteen blij van! Ook jullie vraag of het bestelde product bevalt en of je een berichtje achter wil laten, getuigt van een super service. Jullie chocolade is heerlijk en wij gaan deze zeker regelmatig nog bestellen! Groeten en tot snel

Charlotte Vanderplancke (11-12-2015) FullFullFullFullFull Ik kocht de lactosevrije chocolade sinten voor mijn neefje. Hij straalde toen ik liet weten dat de Sint speciaal voor hem chocolade gemaakt had!! Hij heeft er van gesmuld!!
Heel de familie happy met mijn neefje op kop!! Dank u wel, voor de lekkere chocolade en de goede service!

Riet De Groot (05-12-2015) FullFullFullFullEmpty Snelle en correcte levering, de chocolade was tot mijn verbazing allemaal nog heel. 1 minpuntje vond het wel wat duur voor sinterklaasfiguurtjes t.o.v. gewone sintchocolade, waarom moeten mensen met allergieeen ed het steeds bekopen, alles duurder te betalen, niet alleen bij jullie hoor. Fijn dat er ook een persoonlijk bedankje voor de bestelling bij was.Alvast fijne feestdfagen voor jullie!

Kim (21-11-2015) FullFullFullFullFull Echt een fijn webwinkeltje hebben jullie.
Ik ben al tijden op zoek naar alternatieven en zeker voor chocola zonder suiker en melkproducten.
Ik heb bij jullie een aantal heerlijke lekkernijen ontdekt. Vooral het zeebanket vind ik echt super. Alleen een beetje duur.

Gail Olf (09-11-2015) FullFullFullFullFull Goed verpakt, goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van de bezorging. Heerlijke producten. Zeer tevreden. Aan te raden bij vrienden en familie. En dat ga ik zeker ook doen.

Evelien Mertens (28-09-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering, top service, heel lekkere producten! Klein minpuntje is inderdaad de grootte van de zak waar de verse producten in worden verzonden. Maar ik ben er zeker van dat het team reeds aan andere oplossingen aan het denken is :).

Inneke (27-09-2015) FullFullFullFullEmpty Kwaliteit is top, goede producten. Alles zoals het hoort. Eén minpunt: de vershoudzak (frigozak) waar ze in zaten was écht heel groot. Nu weet ik dat daar wel bepaalde richtlijnen in zijn die jullie moeten volgen, aangaande de koeling, maar zijn daar niet 'gemakkelijkere' manieren voor te vinden? Voor grote bestellingen is zo'n grote zak nodig, maar voor kleine bestellingen is dat een beetje zonde.

Krien D (23-09-2015) FullFullFullFullFull De kaas is perfect in warme bereidingen, maar gewoon op een cracker of boterham toch minder lekker dan "echte" kaas.
De service was top en compenseerde het minpuntje hierboven.

Marcel Berkien (28-08-2015) FullFullFullFullFull Heel snelle levering, mooi en stevig verpakt en als extra verrassing een handgeschreven bedankje. Dát maakt echt veel uit.
Helaas kon ik niet bij het festival aanwezig zijn, anders had ik jullie graag de hand gedrukt.

Bedankt en tot een volgende keer!

Gitte (25-08-2015) FullFullFullFullEmpty Producten waren dik in orde, vegan kaas erg geslaagd, bedankt voor de snelle nalevering van het product dat er nog niet was op het moment van afhaling.

Thomas (20-08-2015) FullFullFullFullFull We zijn erg blij met alle BBQ producten die je ons, zelfs heel koel geleverd hebt. Dank voor de snelle levering.
Zie je zondag as. wel in de Kerk ..;-))

Dirk Baeke (19-08-2015) FullFullFullFullEmpty Snelle levering, heel goed verpakt en met een handgeschreven bedankbriefje, echt heel tof. Als vegetariër probeer ik ook zoveel mogelijk vegan te eten,Wilmersburgerkaas is echt heel lekker

Line (13-08-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering, goede producten, ik zal hier zeker nog bestellen!

Ineke (10-08-2015) FullFullFullFullFull Fijne site en een prettig contact.
De bestelling was snel geleverd ook al moest het van België naar Nederland.
En het leuke is dat ik bij openen een handgeschreven persoonlijke boodschap aantrof. Dat geeft net dat kleine beetje extra! Chapeau :-)

Darlene Franco (03-08-2015) FullFullFullFullFull Thank you for the delivery! Everything went well and I loved the products! I will certainly make future orders with you!

Lieke (30-07-2015) FullFullFullFullFull Erg goede service.

Cindy (16-07-2015) FullFullFullFullFull Heel lekkere producten en heel goede verzending. dank je Stijn en Elke

Ann Braeckevelt (09-07-2015) FullFullFullFullFull Was zeker allemaal in orde. Enkel het uur en dag van afspraak is wat onduidelijk. Heb ook één week en een dag moeten wachten, dus voor volgende bestelling zal het wikken zijn wanneer geleverd zal worden want op vrijdag kan dit onmogelijk hier. Zal zeker nog bestellen!

Dorien Severyns (05-07-2015) FullFullFullFullFull Super service! Ik ben blij dat ik via jullie toch lekkere veganistische kaas kan eten.

Angie Schoemans (29-06-2015) FullFullFullFullFull Heel goeie service. Superlekkere sausjes :-)

Nathalie (21-06-2015) FullFullFullFullFull Zéér goede service: vriendelijk, snelle en correcte levering. Alles tip top in orde én lekker!
Een echte aanrader.

Weyme Tine (19-06-2015) FullFullFullFullFull Ik vind het als veganist niet altijd gemakkelijk om gevarieerd te eten aangezien het aanbod in vele winkels beperkt is. De vreugde was dus groot toen ik deze site vond. Een uitgebreid aanbod, goede prijzen en super service. Ik heb reeds 2x besteld en ben heel tevreden van mijn bestellingen! Ik kijk er al naar uit om mijn niet-veganistische vrienden eens te laten zien dat ik als veganist ook perfect kan genieten van een BBQ. Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier zal bestellen.
Bedankt, Stijn & Elke voor deze fantastische site en het altijd leuke persoonlijke kaartje bij de bestellingen ;)

Bart Hermans (01-06-2015) FullFullFullFullFull Alles perfect in orde. Goede service.

Marlies (08-05-2015) FullFullFullFullFull Snelle, zeer nette en vriendelijke service! Overzichtelijke site....en dan ook nog eens mooie producten! Paaseitjes waren heerlijk, een ware uitkomst voor mijn dochter die alleen suiker- en lactosevrij kan eten. Super!

Fien (25-04-2015) FullFullFullFullEmpty Ik ben vegetarisch, maar mag geen gluten en lactose eten. De paaseitjes die ik bestelde waren dan ook een waar genot en de zeevruchten zo mogelijk nog beter! Misschien aan de dure kant, maar anders zou het toch maar nefast zijn voor mijn lijn ;-)

Nienke (24-04-2015) FullFullFullFullFull Ontzettend tevreden over mijn bestelling. Op maandagavond besteld en vrijdagmiddag al in huis. Goede producten en snelle levering! Super!

Natasja Bos (22-04-2015) FullFullFullFullFull Wat een heerlijke paaseitjes waren dat. zonder suiker. Ik heb er van gesmuld en voor het eerst geen buikpijn van de zooi die er anders in wordt gestopt om het zoeter te maken. kom gauw weer wat bestellen.

Melita (20-04-2015) FullFullFullFullEmpty Paaseitjes zonder geraffineerde suikers meteen besteld, vlot geleverd alleen het enige jammere was dat ze zo snel op waren..;-)

Debbie (18-04-2015) FullFullFullFullFull Njam njam, de paaseitjes waren verrukkelijk! Een heel goede service, snelle levering, super producten. Ik ben fan :) !!!

Maartje (16-04-2015) FullFullFullFullFull Suikervrije paaseitjes?! Dat liet mij bestellen binnen 1 minuut.
Duidelijke website. Persoonlijk contact, zeer snelle levering en de producten waren heerlijk. Witte en melk paaseitjes en paashaasjes gekocht. Die haasjes bleken de ware topper!!
Je proefde de echte/pure ingrediënten en ze smaakten dan ook uitzonderlijk goed.

Nathalie (10-04-2015) FullFullFullFullFull Super ervaring, alles in de de shop is een aanrader voor vegans! Snelle levering, goede service. En eindelijk een mogelijkheid om de Wilmersburger kazen in huis te halen als je aan de andere kant van het land woont!

Winnie (08-04-2015) FullFullFullFullFull Eenvoudige afhandeling. Tevreden over de kwaliteit van de producten. De scampo waren niet zozeer mijn ding, maar dat is natuurlijk kwestie van smaak. Grote fan van de wilmersburger kaas en de no egg.
Groetjes!

Lydia Appelmans (26-03-2015) FullFullFullFullEmpty Lekkere producten die nergens anders te vinden zijn, snelle levering en vriendelijk contact. Een beetje prijzig wegens de dubbele kost als je als enige in het gezin op deze manier eet, maar kwaliteit heeft zijn prijs zeker :-)

Anne Roggen (26-03-2015) FullFullFullFullFull Vermits ik een zoetekauw ben én van melkchocolade houd, bestelde ik de Vego Chocolade met hele hazelnoten waar ik al veel positieve commentaren over had gelezen. De chocolade is inderdaad heerlijk en kan de vergelijking met de beste Belgische melkchocolade moeiteloos doorstaan. Ook de spritskoeken (half chocolade) en de Dame Blanche koeken waren héél snel op. De fourre dubbele koeken met chocolade liggen nog onaangeroerd in de kast maar dat zal niet lang meer duren ;-)

Ellen Daems (21-03-2015) FullFullFullFullFull Onze dochter van 2,5 is allergisch voor melk en eieren. Daarom de veganistische paaseitjes besteld, wij hebben ze alvast voor haar voorgeproefd en ze zijn héél lekker! Het zal een leuke eerste échte Pasen voor haar worden, bedankt!

Windy (21-03-2015) FullFullFullEmptyEmpty Het gezichtje van mijn zoontje zien toen hij die kleurrijke eitjes zag en besefte dat hij ze allemaal mocht opeten, dat maakte mijn dag meteen goed! De koekjes vinden ze superlekker! Heel leuk dat ik deze website gevonden heb, alleen jammer dat het zo lang duurde voor de bestelling aankwam.

Anneke (20-03-2015) FullFullFullFullEmpty Ik wilde de 'melk'chocolade eens proberen en heb daarom de paaseitjes besteld.
Ze zijn erg lekker, alleen een beetje duur ^_^

Super leuk dat er een handgeschreven persoonlijke boodschap in het doosje zat :)

daar wordt je toch blij van ...

Sandra (26-02-2015) FullFullFullFullEmpty zeer goede service. Supersnelle respons op m'n vragen. Tonijn was niet voorradig en vorige week een mail ontvangen dat het terug in voorraad is.



Katja Oben (13-02-2015) FullFullFullFullEmpty vlotte service.
Goede producten die elders niet te krijgen zijn.
Snel antwoord via mail op een vraag.

Eric Azijn (03-02-2015) FullFullFullFullEmpty Stipte en correcte levering van goede producten met fijne service.

Els (27-01-2015) FullFullFullFullFull Zeer tevreden over de service en de producten!
Ik ben de producten gaan afhalen en heb daar geen enkele negatieve opmerking over.
Tof om eens nieuwe producten te leren kennen. Er volgen zeker nog bestellingen!
Een minpuntje: jullie restaurant is een beetje uit de richting... Graag een volgende pop-up in regio Lummen/Diest :-)

Bart D. (16-01-2015) FullFullFullFullFull Voor de eerste keer besteld via de webshop waar een ruim en interessant aanbod van producten te vinden is. Zeer tevreden over de vlotte afhandeling van de bestelling, de vriendelijke service bij het afhalen en de producten zelf. Ik ga in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen.

Leen (31-12-2014) FullFullFullFullFull Zoals de meeste mensen hier ben ik supertevreden van de produkten, de persoonlijke service en de snelle levering. The future is vegan! Bedankt om me daar als vegetariër met vegan neigingen mee te helpen met leuke produkten en interessante tips! Veel succes Elke en Stijn, aan mij heb je een vaste klant en geef jullie website door aan al m'n veggie/veg

Suzanne (30-12-2014) FullFullFullFullFull Goede levering en prettige service met persoonlijke kaart. Aangenaam.Zal hier nog bestellen.

Michelle Lenaerts (29-12-2014) FullFullFullFullFull Super snelle levering! Leuk dat je zoveel veganistische producten hebt, deze zijn namelijk moeilijk te vinden in de gewone winkels. Nog veel succes!! (y)

ilse fastenaekels (29-12-2014) FullFullFullFullFull Jullie hebben er geen idee van hoe blij mijn zoon en zijn neefje zijn om eindelijk eens nieuwe enlekkere dingen te kunnen eten en dit met topservice

sofie (18-12-2014) FullFullFullFullEmpty mn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd, sinterklaasfiguren vond ik toch een bijsmaak hebben maar als je het niet probeert weet je het niet, ei-vervanger al meermaals gebruikt met succes! handgeschreven briefje vind ik top

Susanne (17-12-2014) FullFullFullFullFull De 12 sinterklazen zijn goed aangekomen en zeer goed ontvangen. Ze waren niet alleen mooi, maar ook superlekker!

ils (16-12-2014) FullFullFullFullFull super!! Dochter van 6 dolgelukkig dat ze deze keer Sint-figuren in "melk"chocolade en "witte"chocolade heeft gekregen. Het mandarijntje was de finishing touch!! Ik zou zeggen OP NAAR DE PAASEIREN :-).

Nevel (15-12-2014) FullFullFullFullFull Goede producten, goed verpakt ook (mijn chocoladesinterklazen zijn allezes (!) intact aangekomen, lief persoonlijk briefje erbij. Ik bestel zeker vaker!

hilde (13-12-2014) FullFullFullFullFull de sint bezorgde de bestelling goed op tijd, en alle holgoedfiguren nog intact ( en lekker!)

Keety (08-12-2014) FullFullFullFullFull Prima in orde, goed verpakt met nog wat leuke extra's.
Ik bestel hier vaker.
Keety

Yvon (04-12-2014) FullFullFullFullFull Dank voor de prima service en het lekkere cadeau-koekje erbij. Het is jammer dat het versturen zoveel kost; maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen.

Sigrid (29-11-2014) FullFullFullFullFull Super service. Goed verpakt. Alles is in topvorm gearriveerd. Heel content :-). Het persoonlijke briefje maakte het af. Aanrader :-) DANKJEWEL !!!

Nancy deliens (25-11-2014) FullFullFullFullFull Hartelijk bedankt voor de snelle levering en uitstekende service. Topproducten. En een snelle en correcte levering.
Doe zo verder :-)

cap melissa (14-11-2014) FullFullFullFullFull Heerlijk stipte en persoonlijke levering! Goed verzorgd. Goede communicatie! Echt top! Voor mij een 10 op 10 ;)

Anja (10-10-2014) FullFullFullFullFull Maandag voor de eerste maal besteld bij jullie en nu al mijn pakketje ontvangen! Super verpakt! Jullie hebben er alvast een fan + nieuwe klant bij! PS. Met die braadmix, kan men daar ook vegetarisch balletjes voor maken zoals bv. Vol au veggie? Groetjes, Anja

Radegonda Bröde (30-09-2014) FullFullFullFullFull Super verpakt in een koeltas met coolpack! De vegan kaas is echt een aanrader, het handgeschreven bedank briefje maakte het helemaal af! Top service en een aanrader.

Leen Ribbens (24-09-2014) FullFullFullFullFull Niks dan superlatieven voor dit fantastische initiatief. Overzichtelijke website, perfecte service, supersnelle levering, alles heel stevig verpakt... en het handgeschreven kaartje en kleine verrassinkje maakten het natuurlijk helemaal af! :-)

Liz Corthals (23-09-2014) FullFullFullFullFull Alles werd snel, netjes en in prima staat geleverd. Het gepersonaliseerde kaartje en de free goodies deden me glimlachen en zorgden zeker voor een mooie meerwaarde. Bedankt!

Yves Drieghe (12-09-2014) FullFullFullFullFull Leuk webshoppen. Perfecte service.

Elsie Ribbens (25-08-2014) FullFullFullFullFull Zeer vlotte en correcte levering en uiterst vriendelijke service. Gefeliciteerd met deze fantastische webshop, Stijn en Elke, en veel succes. Dit was mijn eerste maar
nog lang niet laatste bestelling! :-)

Bjorn Vanbelleghem (25-08-2014) FullFullFullFullFull Ik was heel blij met alles. Na 3 minuten had ik al beslist om jullie alle kansen van de wereld te geven. Ik kan niet anders zeggen dan dat het SUPERgoed in orde was. Bedankt.

Sonja Verdoodt (24-08-2014) FullFullFullFullFull Deze ochtend roerei gemaakt met het eigeel en eiwit uit mijn bestelling. Was heerlijk! Ik had de bestelling even snel vanuit België dan dat ik in Nederland iets bestel. En het was inderdaad erg goed verpakt. Er kon 'bij manier van spreken' niets mee gebeuren!

Vincent Ceulemans (21-08-2014) FullFullFullFullFull Een snelle en vriendelijke service.

'k Ben de bestelling ter plaatse gaan afhalen. Alles handig bij elkaar in een doosje, met een vriendelijk kaartje erbij.

De producten ben ik nu nog volop aan 't verkennen, maar tot nu toe viel er helemaal niets tegen. Heerlijk!

Michael (20-08-2014) FullFullFullFullFull Bestelling snel en correct geleverd. Een beetje op ontdekking in de vegan-wereld. :)

Dominique (20-08-2014) FullFullFullFullFull Leuke,duidelijke site!(vegan-beginneling;))
Er waren vanuit Maya Seitan problemen met de levering bij de groothandel,daardoor was de levering wat later,maar dat werd goed uitgelegd via mail.Bovendien wat 'goedmakertjes' bij de bestelling.Fijn!Ik bestel zeker nog.

Ellen Kemp (19-08-2014) FullFullFullFullFull Mooie overzichtelijke site.Met prima uitleg van de producten.
Duidelijk bestelproces.
De levering met persoonlijk kaartje maakt het helemaal compleet.

Roover Stefan (19-08-2014) FullFullFullFullFull Superservice,goede produkten,aanrader!!!!!!

Carmen (18-08-2014) FullFullFullFullFull De vegan kaas is zeker een aanrader!
Snelle en vlotte levering in koeltas.

Deborah Strubbe (18-08-2014) FullFullFullFullFull Heerlijke producten, vlotte levering en een handgeschreven bedankingsbriefje in de doos! Top! Ik ben alvast fan.

Manuela Dinaer (08-08-2014) FullFullFullFullFull Van harte bedankt voor de snelle en super correcte levering! Ik ben erg aangenaam verrast. Alles was erg goed, netjes en stevig verpakt met de nodige koeling. Eindelijk een waardig vegan alternatief voor kaas waarbij ik geen enorme afstanden moet gaan rijden. De service is echt een dikke topper en ik ben alvast verkocht. Voor mensen die nog twijfelen, niet doen, gewoon bestellen je zal er geen spijt van hebben! Dikke merci Stijn en Elke en veel succes gewenst en tot de volgende bestelling :)

Stuur naar een vriend
@
@